europa-park-slide-dedaltur-05
europa-park-slide-dedaltur-02
europa-park-slide-dedaltur-04
europa-park-slide-dedaltur-01
europa-park-slide-dedaltur-03
Europa-Park

Burghotel Castillo Alcazar 4★

Burghotel Castillo Alcazar a fost construit în stilul castelelor medievale spaniole.

→ Vacanță în Europa Park ? Click aici și alege în 2 minute hotelul dorit. De rezervare ne ocupăm noi.

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA ÎN EUROPA PARK

Alege unul dintre hotelurile recomandate de Dedal Tur sau alt hotel și te vom contacta în scurt timp pentru a finaliza rezervarea. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Burghotel Castillo Alcazar 4★Erlebnishotel El Andaluz 4★
Erlebnishotel Colosseo 4★Mă interesează alt hotel

Hotel cu temă medieval ce se află în complexul Europa-Park, în localitatea Rust din apropierea orașului Freiburg. Oferă oaspeților acces special la Europa-Park, înainte de ora deschiderii, un bar pe acoperiș cu vedere la parc și acces gratuit la internet. Burghotel Castillo Alcazar a fost construit în stilul castelelor medievale spaniole. Camerele au decor rustic, în culori calde şi dotări moderne precum TV prin cablu, uscător de păr şi aer condiţionat.

Restaurantul tip bufet Castillo oferă un mic dejun bogat tip bufet şi preparate spaniole şi internaţionale seara. Clubul Buena Vista de la Burghotel serveşte cocktailuri şi are o terasă pe acoperiş. De la Hotelul El Adaluz, situat în apropiere, se pot cumpăra bilete de acces pentru Europa-Park. Cu permisul VIP, oaspeţii hotelului beneficiază de intrare la Europa-Park de la ora 08:30 (cu 30 de minute înainte de ora oficială de deschidere) şi de la ora 10:00 în timpul iernii (cu 1 oră înainte de ora oficială de deschidere).

Complexul Europa-Park oferă numeroase facilităţi de agrement pentru oaspeţii de toate vârstele, printre care o piscină şi o zonă de saună în stil oriental. Golfpark Breisgau din Herbolzheim-Tutschfelden este situat la numai 15 minute de mers cu mașina.