europa-park-slide-dedaltur-05
europa-park-slide-dedaltur-02
europa-park-slide-dedaltur-04
europa-park-slide-dedaltur-03
europa-park-slide-dedaltur-01
Europa-Park

Erlebnishotel El Andaluz 4★

Situat in cadrul Europa-Park, din Rust, în apropiere de Freiburg.

→ Vacanță în Europa Park ? Click aici și alege în 2 minute hotelul dorit. De rezervare ne ocupăm noi.

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA ÎN EUROPA PARK

Alege unul dintre hotelurile recomandate de Dedal Tur sau alt hotel și te vom contacta în scurt timp pentru a finaliza rezervarea. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Burghotel Castillo Alcazar 4★Erlebnishotel El Andaluz 4★
Erlebnishotel Colosseo 4★Mă interesează alt hotel

Acest complexul cu tematică spaniolă, situat între Pădurea Neagră și câmpia Rinului, se află în cadrul Europa-Park, din Rust, în apropiere de Freiburg. Include o piscină în aer liber şi facilităţi spa. În spatele faţadei în stil andaluz a complexului Erlebnishotel El Andaluz Europa-Park, oaspeţii sunt întâmpinaţi de un hol mare, cu un candelabru elegant şi mozaicuri mediteraneene autentice. Toate camerele au podea din teracotă, TV cu ecran plat cu programe prin cablu şi baie modernă.

Restaurantul hotelului El Andaluz oferă o varietate de preparate tradiţionale spaniole şi internaţionale. Barul El Circo serveşte o gamă de băuturi. Complexul Europa-Park pune la dispoziția oaspeţilor o saună, o baie turcească şi servicii de masaj, precum şi o sală de jocuri, un teren de joacă pentru copii şi o terasă în aer liber. Clubul de golf Breisgau se află la doar 15 minute de mers cu mașina.

Erlebnishotel oferă oportunitatea perfectă de a face o plimbare pe jos sau cu bicicleta sau de a practica canotajul în Rezervaţia Naturală Taubergießen. Orașele Freiburg şi Straßburg se află la 30 minute de mers cu maşina.