slide-grecia-04
slide-grecia-02
slide-grecia-03
slide-grecia-01
slide-grecia-10
slide-grecia-08
Creta

smartline Neptuno Beach 4★

Neptuno Beach este un hotel all inclusive, situat în Ammoudara, pe o plajă cu nisip de 9 km.

→ Vacanță în Creta ? Click aici și alege în 2 minute hotelul dorit. De rezervare ne ocupăm noi.

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA ÎN CRETA

Alege unul dintre hotelurile recomandate de Dedal Tur sau alt hotel și te vom contacta în scurt timp pentru a finaliza rezervarea. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Eleftheria 3★Palmera Beach Hotel & Spa 3★Hersonissos Maris 4★The Island 4★Lyttos Beach 4★Solimar Dias 4★smartline Neptuno Beach 4★Solimar Aquamarine 4★Louis Creta Princess 4★Mitsis Laguna Resort 5★Albatros Spa & Resort Hotel 5★Minoa Palace Resort & Spa 5★Avra Imperial Hotel 5★Mă interesează alt hotel

Proprietatea se află la doar 11 km de Aeroportul Heraklion şi la 6 km de centrul oraşului şi oferă camere cu vedere la mare sau la piscină şi un restaurant tip bufet.

Hotelul Neptuno pune la dispoziţie camere elegante, cu mobilier frumos. Toate sunt dotate cu aparat de ceai/cafea. Oaspeții se pot bucura de o gamă largă de gustări și băuturi la barul de la piscină și la snack bar, care este deschis întreaga zi.

Şezlongurile şi umbrelele de la piscină şi de pe plajă sunt gratuite. La proprietate pot fi practicate diverse activități și sporturi, inclusiv tenis de masă, volei pe plajă și gimnastică acvatică. Lângă barul de la piscină există o zonă de divertisment. Echipa de animație oferă zilnic un program de activități și divertisment seara, cu jocuri și muzică pentru adulți și copii.