slide-turcia-11
slide-turcia-08
slide-turcia-12
slide-turcia-10
slide-turcia-06
slide-turcia-07
slide-turcia-09
Belek

Regiunea Belek de pe coasta mediteraneana,un model in turismul Turciei, este localizata la 30 km de pe partea de Est a Antalyei. Avem 3 recomandari de hoteluri in Belek.

→ Vacanță în Belek ? Click aici și alege în 2 minute hotelul dorit. De rezervare ne ocupăm noi.

REZERVĂ-ȚI ACUM VACANȚA ÎN BELEK

Alege unul dintre hotelurile recomandate de Dedal Tur sau alt hotel și te vom contacta în scurt timp pentru a finaliza rezervarea. Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii.
Regnum Carya Golf & SPA Resort 5★Club Gural Premier Belek 5★Limak Atlantis 5★Mă interesează alt hotel

Recent a fost aleasa de Ministerul Turismului sa fie un model in turismul Turciei, nu doar pentru turistul de azi, ci si pentru turistii din generatiile viitoare. Regiunea are 36 de hoteluri cu 5 stele, case de vacanta de prima-clasa, si 6 terenuri de golf. Toate utilitatile au fost proiectate ca fiind de prima-clasa, promovand o atmosfera familiala ideala, si cu o deosebita atentie pentru asigurarea unor servicii la un nivel inalt si de cea mai buna calitate. Teren de tenis cu toate serviciile, piscine atat pentru adulti cat si pentru copii cu terenuri de joaca, saloane cosmetice si sali de fitness dotate cu echipamente modern, centre medicale. Hotelurile din Belek se pot mandri ca pot da o noua fata turismului in intreaga Turcie. Belek este o statiune situata intr-un cadru natural feeric, scaldata de razele soarelui 300 de zile pe an. Fiind o destinatie din ce in ce mai cautata pentru plajele sale nisipoase, hotelurile de lux si terenurile de golf, Belek are de oferit o atmosfera minunata pentru petrecerea unui concediu relaxant, cu bai de soare si inot. O adevarata priveliste paradisiaca pentru turisti pe teritoriul Mediteranean, imprejmuita de o padure de pini.  

Despre Antalya

Antalya este o destinatie pentru familiile cu copii, pentru cuplurile dornice de relaxare si distractie, iubitori ai sporturilor nautice, cat si pentru cuplurile aflate in luna de miere. Antalya inseamna plaja, soare si ALL INCLUSIVE dar, regiunea ofera, pe langa acestea, si posibilitati pentru excursii culturale!

Locatie: Zona Antalya este situata pe coasta mediterana a Turciei la Sud Vest si cuprinde pe langa orasul Antalya si o serie de statiuni: Lara, Belek, Kemer, Side si Alanya. Scurt istoric: Bazele orasului Antalya (Attalia) s-au pus în anul 150 î.e.n când, spun legendele, regele Pergamonului, Attalos al II-lea, descoperind aceste locuri pentru adăpostirea unei flote din Mediterană, a spus: „Acesta este cu siguranţă Paradisul”. Cea mai veche construcţie din oraşul vechi este Poarta lui Hadrian, o arcadă triplu boltită, cioplită în marmură, tribut adus de turci împăratului roman cu ocazia vizitei sale aici, în anul 130 î.e.n. Turnul cu ceas din Piaţa Kalekapisi, adevărată santinelă a timpului trecut, păzeşte de milenii intrarea în vechiul oraş, iar Hidirlik Kulesi, din parcul Karaalioglu, construit de romani in sec.II are 14 m si o structura circulara, din piatra, pe un postament patrat.

Geografie: Zona Antalya este situata la poalele muntilor Taurus, fiind supranumită si capitala rivierei turcesti. Se află la 546 km de orasul Ankara şi 727 km de Istanbul.

Clima: Clima din Antalya este de tip mediteraneana, regiunea fiind scaldata de raze de soare pentru 300 zile pe an, deosebit de placuta cu temperaturi medii de 25-30 oC.

Gastronomie: Toate hotelurile din zona Antalya, chiar daca sunt de tip resort , vin in intampinarea turistilor cu diferite feluri de mancare traditionale pentru a fi siguri ca prezinta in intregime traditiile regionale. Sport si activitati pentru timpul liber: In sezonul de vara, turistii care calatoresc in Antalya pot face rafting, scufundari, hipism, golf, jeep safari, quad safari, parasailling, plimbari cu hidrobicicleta (sau orice sport nautic motorizat sau nu), tenis de camp, tenis de masa, volei, shopping.

Excursii optionale: Croaziera Antalya, Pamukkale, Demre Myra Kekova, Perge Aspendos Side, Aqualand & Dolphin Show, Quad Safari, Teleferic Tahtali, Fire Of Anatolia, Jeep Safari, Scufundari, Rafting, Seara Turceasca, Baie Turceasca, Troy Aquapark & Dolphin Show.