australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-05
australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-12
australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-10
australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-04
australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-23
australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-19
australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-17
australia-noua-zeelanda-dedaltur-slide-02
Australia și Noua Zeelandă

★★★★★ PROGRAM ÎNCHEIAT ★★★★★

Zilele 1/2, 22/23 noiembrie: BUCURESTI – DOHA - MELBOURNE

Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul International Otopeni „Henri Coanda”, ora 10:10, pentru imbarcare pe cursa Qatar Airways cu destinatia Doha. Decolare la ora 12:10. Aterizare pe aeroportul din Doha la ora 17:45. Decolare din Doha la 20:40, aterizare a doua zi, 23 noiembrie, orele 18.10, la Melbourne.

Primavaratec bun venit in cea de-a doua mare metropola a Australiei, capitala statului Victoria, situata in sudul continentului. Oras fermecator, asezat pe malul raului Yarra, Melbourne-ul este un amestec de vechi si nou, cu cladiri monumentale datand din epoca victoriana si constructii zgarie-nori care domina orizontul metropolei.

Transfer si cazare la Vibe Savoy Hotel Melbourne 4* www.vibehotels.com.au

Ziua 3, 24 noiembrie: MELBOURNE

Mic dejun. In prima parte a zilei tur panoramic cu ghid local. Melbourne, capitala statului Victoria, este un oras modern, cosmopolit, care si-a pastrat totusi aerul aristocrat. Considerat un lider de opinie in viata sociala a emisferei sudice, orasul este casa si gazda pentru diferite festivaluri si intreceri sportive, avand o tumultuasa viata comerciala si de noapte. Turul pedestru si cu microbuz va include: Catedrala Sf. Paul, Primaria, Parlamentul statal, Teatrele Princess si Regent, Promenada Southbank, Gradinile Fitzroy. Timp liber pentru pranz in zona Pietei Victoria sau zona Portului.

Dupa-amiaza timp liber sau continuarea vizitei impreuna cu insotitorul roman de grup. Optional, se poate vizita Cladirea Expozitiei Regale - monument UNESCO ("The Royal Exhibition Building ") si Gradinile Carlton (concepute pentru a gazdui marile expozitii internationale din 1880 si 1888).

Seara la acelasi hotel.

Ziua 4, 25 noiembrie: MELBOURNE – PHILLIP ISLAND - MELBOURNE

Mic dejun. In prima parte a zilei va propunem o plimbare cu insotitorul de grup prin Gradina Botanica Regala, poate cea mai frumoasa din intreaga lume, „Shrine of Remembrance” si o plimbare cu tramvaiul turistic care poarta gratuit vizitatorii in jurul zonei zero.

La pranz plecam spre insula Phillip, situata la 140 de kilometri sud-est de Melbourne, pentru o excursie de aprox. 10 ore. Vom avea ocazia sa ne bucuram de privelistea oceanului si a peisajelor dinafara marelui oras. Pe traseu, stop la Koala Concervation Centre, un parc rezervatie naturala de ursi Koala, canguri si wallabee. Plimbarea ne va purta pe platformele aeriene de vizitare la nivelul coroanelor copacilor pentru a privi „in ochi”  blandele mamifere.

Sosire pe Insula Philip pentru admirarea unui spectacol natural unic, de neuitat: Parada pinguinilor care se intorc seara spre cuiburile lor. Rezervatia este vizitata anual de sute de mii de turisti dornici sa-si delecteze ochii cu un spectacol unic. Pinguinii pitici, inalti de circa 33 de centimetri si abia cantarind 1 kilogram, sunt cei mai mici din lumea pinguinilor.

Parada nocturna oferita de coloniile de pinguini care se intorc la tarm dupa o zi grea de pescuit, marsaluind in pas vioi, este o priveliste incantatoare. Timp liber pentru cumparaturi in Centrul de Vizitatori Insula Philip. Cina inclusa. Intoarcere la hotel. Cazare la acelasi hotel in Melbourne

Ziua 5, 26 noiembrie: MELBOURNE – AUCKLAND

Mic dejun devreme. Transfer la aeroport pentru zbor spre Auckland (Compania Emirates, decolare la ora 08.10 si aterizare la ora 13.45) cel mai mare oras din Noua Zeelanda, avand aprox. 1,3 milioane locuitori (1/3 dintre neozeelandezi). Tur panoramic cu ghid local pe parcursul caruia vom admira Ferry Building (construita in 1912), Banca Noii Zeelande, Old Government House, Catedrala Sf. Patrick. Putem admira de asemenea The Sky Tower, cea mai mare structura din emisfera sudica (328 m). Turul se va incheia cu o urcare pe podul portului, Auckland Harbour Bridge. 

Transfer si cazare la Auckland City Hotel Hobson 4*  http://www.aucklandcityhotelhobsonstreet.com

Ziua 6, 27 noiembrie: AUCKLAND – WAITOMO - ROTORUA

Mic dejun. Plecam spre sud, spre o zona renumita datorita sutelor de pesteri ce creeaza o adevarata retea subpamanteana. Vizitam cea mai faimoasa pestera, Pestera Licuricilor (Waitomo Glowworm Cave). Pe langa expozitia impresionanta de stalactite si stalagmite, aceasta pestera isi incanta vizitatorii datorita unei caracteristici extrem de neobisnuite: sute de mii de licurici din specia Arachnocampa luminosa traiesc in adancurile ei, oferind o priveliste asemanatoare cerului instelat. Vizita include si plimbare cu barca pe lacul subteran al pesterii. Pranz pe traseu la Roselands Restaurant Waitomo.

Dupa-amiaza, ne indreptam spre Rotorua, cea mai importanta destinatie turistica din Noua Zeelanda atat datorita culturii Maori cat si datorita izvoarelor termale din aceasta zona. Vizitarea Institutului de Arte si Mestesuguri Maori si a vaii cu izvoare termale Whakarewarewa, cu faimosul gheizer Pohutu care arunca jeturi de apa la o inaltime de 20 de metri.

Cazare la hotel Novotel Lakeside Rotorua 4*, camere superior. http://www.novotel.com/gb/hotel-1874-novotel-rotorua-lakeside/index.shtml

Optional spectacol Maori cu cina in Tamaki (Maori Village).

Ziua 7, 28 noiembrie: ROTORUA – QUEENSTOWN

Mic dejun. Dimineata in zona geotermala Te Puia cu autocar si momente de relaxare. Zbor de pranz catre Queenstown, principala statiune alpina din Insula de Sud, numita si St. Moritz a Noii Zeelande, situa pe malul lacului Wakatipu, de la poalele Muntilor Remarkables.

Zbor Air New Zealand, decolare 12.05, aterizare 15.20 (via Christchurch)

Mic tur de prezentare Queenstown si transfer la hotel Scenic Suites Queenstown 4* (cazare 2 nopti). https://www.scenichotelgroup.co.nz/locations/new-zealand/queenstown/scenic-suites-queenstown

Ziua 8, 29 noiembrie: QUEENSTOWN – MILFORD SOUND – QUEENSTOWN

Dupa micul dejun, plecam spre Lacul Wakatipu prin regiunea Te Anau. Vom avea ocazia sa admiram superbele peisaje in care s-au filmat alte scene din Stapanul Inelelor, fara indoiala cea mai pitoreasca zona din Noua Zeelanda. Croaziera printre fiordurile din Parcul National Fiordland cu pranz bufet inclus. Intoarcere la acelasi hotel in Queenstown. Seara libera.

Optional gondola pe Bob's Peak.

Ziua 9, 30 noiembrie: QUEENSTOWN – CAIRNS

Mic dejun. Dimineata libera pentru descoperiri individuale sau in compania insotitorului de grup. Transfer la aeroport pentru zbor catre Cairns - Australia (via Brisbane, compania Virgin Australia, decolare la 16.40, aterizare la 22.30), portul de plecare in aventura descoperirii Marii Bariere de Corali Australiene dar si poarta catre luxurianta padure tropicala. Transfer catre hotel in zona centrala. Seara in statiune cu insotitorul de grup, pentru a profita de o oferta bogata de puburi, grill-uri si restaurante ale esplanadei Cairns.

Cazare (pentru 3 nopti) la Hotel Pacific Cairns 4* www.pacifichotelcairns.com

Ziua 10, 1 Decembrie: CAIRNS – KURANDA - CAIRNS

Mic dejun. Timp liber.

Optional, va propunem excursie la Kuranda, padure tropicala si zona cunoscuta pentru arta aborigena. Transfer la statia telecabinei si „zbor” deasupta padurii tropicale, cu minunate privelisti avand oceanul la orizont. Stop vizita in interiorul Parcului National Baron Gorge, prilej de admirare peisaje incredibile, cascade tumultuase si flora locala. Intrare la „Parcul Lumea Pasarilor” din Kuranda http://www.birdworldkuranda.com/.  Momente libere pentru cumparaturi si pranz in Zona de Arta Traditionala si Recreere Kuranda. Retur pe valea raului Baron cu spectaculosul tren de linie ingusta, tren care face cateva opriri in locurile cele mai fotografiate de pe traseu.Cazare la acelasi hotel.

Pret informativ 180 EURO/pers pt min. 15 participanti.

Seara, Cina La Multi Ani Romania! Ochre Restaurant – Modern Australian, meniu specic 3 feluri.

Ziua 11, 02 decembrie: CAIRNS – MAREA BARIERA DE CORALI - CAIRNS

Dupa micul dejun, plecare cu catamaranul de lux “Ocean Spirit” in croaziera la Marea Bariera de Corali, una dintre minunile naturale ale lumii.

Marea Bariera de Corali este cel mai mare biosistem de recifuri din lume, compus din 2900 de recifuri individuale, intins pe o arie uriasa de peste 300 mii km². Este singura mare structura de organisme vii care poate fi vazuta din spatiul cosmic. O mare parte a acestui uluitor ecosistem de recifuri este protejat de Parcul Marin, care incearca sa limiteze impactul omului asupra mediului. Ne vom bucura de aceasta splendoare salbatica, un spectacol subacvatic cu infinite forme si culori.

Excursia cuprinde croaziera cu catamaranul “Ocean Spirit”, ceai si gustari dulci de dimineata si dupa amiaza, pranz bufet pe vas, echipament de snorkeling, scufundare cu semisubmersibilul pentru vederea coralilor, prezentare de catre biologi a recifului si a „insulei” Michaelma's Cay. Retur la acelasi hotel.

Ziua 12, 03 decembrie: CAIRNS - SYDNEY

Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zbor catre Sydney. Sosire in cel mai cosmopolit si mai mare oras al Australiei. Transfer catre zona centrala si tur de prezentare de 1/2 de zi cu ghid local: vedere panoramica a Operei, una din cele mai spectaculoase cladiri din lume, a vestitului Harbour Bridge, scurta vizita in cel mai vechi cartier, “The Rocks” si in cel mai elegant si boem: “Kings Cross”. Sop pe cea mai vestita plaja a Australiei, Bondi Beach cu o scurta oprire la punctul de panorama “The Gap”.

Cazare (pentru 3 nopti) la hotel 4* in Sydney, Travelodge Wynyard  www.tfehotels.com

Ziua 13, 04 decembrie: SYDNEY – KATOOMBA (Muntii Albastri) - SYDNEY

Dupa micul dejun, excursie de 1 zi catre imprejurimile orasului Sydney si interesanta arie a Muntilor Albastri, incarcati cu paduri de eucalipt. Stop vizita la Featherdale Wildlife Park pentru “intalnire” cu fauna specifica Australiei: canguri, koala, emu, caini dingo, diavoli tazmanieni. Continuam spre orasul Katoomba, aflat pe calea Jamison al carei principal punct de atractie este reprezentat de formatiunle stancoase Three Sisters. Pranz la un restaurant local: Lookout Echo Point Restaurant. Experienta de neuitat, o calatoria cu Scenic Railway (Calea Ferata Pitoreasca), cea mai abrupta cale ferata din lume, ce coboara spre un defileu impadurit in Jamison Valey. Retur catre inaltimi cu Telecabina Panoramica. Vederea asupra vaii, cascadelor si formatiunilor stancoase este unica. La intoarcere, trecem pe langa Sydney 2000, locul de desfasurare a Jocurilor Olimpice. Cazare la acelasi hotel.

Ziua 14, 05 decembrie: SYDNEY

Mic dejun. Tur individual sau cu insotitorul de grup in Gradina Botanica Regala, parcurile orasului si portul Darling si vizita ghidata in interiorul Operei. Momente pentru cumparaturi. Nu uitati de Sf. Nicolae si de cei ce asteapta daruri in incaltari!

Optional: Croaziera ferryboat cu pranz inclus de-a lungul Cheiului Circular, cu oprire in portul Darling, cel mai modern al orasului.

Cazare la acelasi hotel.

Ziua 15, 06 decembrie: SYDNEY

Mic dejun. Zi libera pentru plaja, program individual sau in acompanierea insotitorului de grup.

Eliberarea camerelor in jurul pranzului (hotelul oferra changing room si camera de pastrare a bagajelor). Transfer de seara catre aeroport pentru imbarcarea catre zborul de retur. Decolare la ora 22.20.

Ziua 16, 07 decembrie: DOHA - BUCURESTI

Sosire in Doha in ziua de 7 decembrie la ora 5.00 dimineata. Decolare la ora 06.40 cu sosire la Bucuresti – Otopeni la ora 10.45. Incheierea pachetului de servicii.

Pret / persoana: 3.890 EURO (loc in camera dubla), fara taxele de aeroport, grup 20 persoane

Supliment camera single: 835 EURO

SERVICII INCLUSE:

 • transport avion Bucuresti Melbourne // Sydney – Bucuresti, via Doha, cu compania Qatar Airways;
 • transport avion Melbourne – Auckland, Rotorua – Queenstown, Queenstown – Cairns, Cairns – Sydney cu companiile Emirates, Virgin Australia si Air New Zealand;
 • transferuri aeroport - hotel – aeroport si transport cu autocar dotat cu aer conditionat pe toata durata calatoriei conform programului;
 • 13 nopti cazare cu mic dejun inclus in Australia si Noua Zeelanda in hoteluri de 4*: 3 nopti in Melbourne, 1 noapte in Auckland, 1 noapte in Rotorua, 2 nopti in Queenstown, 3 nopti in Cairns si 3 nopti in Sydney;
 • 4 mese de pranz, conform programului (ziua 6, ziua 8, ziua 11, ziua 13);
 • 1 cina in Insula Phillip;
 • 1 cina  La Multi Ani Romania in Cairns;
 • tururi de oras cu ghid local in: Melbourne, Auckland, Queenstown, Sydney;
 • vizite si excursii conform programului (neincluse cele care apar Optional)
 • insotitor roman de grup pe toata durata calatoriei.

NU SUNT INCLUSE:

 • taxe de aeroport pentru zborurile Bucuresti – Doha – Melbourne si Sydney – Doha – Bucuresti cu compania Qatar Airways: 495 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • taxe de aeroport pentru zborurile Melbourne – Auckland, Rotorua – Queenstown, Queenstown – Cairns, Cairns – Sydney cu companiile Qantas Airways, Virgin Australia si Air New Zealand: 295 EURO/ persoana (pot suferi modificari);
 • bacsisurile pentru ghizii locali si soferi (50 EURO/ persoana), se practica in zona si nu sunt incluse in pretul excursiei; acestea se vor achita insotitorului de grup la sosirea in Australia.
 • asigurarea medicala (obligatorie) si asigurarea storno (optionala, se incheie odata cu semnarea Contractului de Comercializare a Pachetului de Servicii Turistice);
 • intrarile la obiectivele turistice nementionate ca incluse si excursiile optionale; exemplu: excursie la Kuranda, 180 EURO / persoana (pret valabil pentru un grup minim de 15 persoane);.

GRUP MINIM:

20 persoane. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de confirmare / anulare.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE:

Minim 3 luni inainte de plecare. Pentru inscriere dupa acest termen, agentia nu garanteaza obtinerea raspunsului privitor la viza in timp util. Ca atare, orice penalizare (la zbor sau cazare) survenita ca urmare a neanularii in termen a serviciilor turistice pe motiv de inscriere a turistului sub termenul de 3 luni pana la data de plecare, nu este in raspunderea agentiei.

TERMENE DE PLATA:

•          30% din pretul pachetului turistic la inscriere;

•          50% din pretul pachetului turistic pana pe 20.07.2016;

•          20%  din pretul pachetului turistic pana pe 20.10.2016.

Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:

•          5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 01.03.2016 – 30.04.2016;

•          30% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 01.05.2016 – 20.07.2016;

•          80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 21.07.2016 – 20.10.2016;

•          100% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face dupa 21.10.2016 si pana in ziua plecarii.

VIZE:

 • Viza pentru Australia este gratuita si se obtine online pe site-ul . Aplicarea se va face individual, cu sprijinul agentului de turism. Raspunsul referitor la aprobarea sau respingerea vizei poate fi trimis de Consulatul Australiei in termen de pana la 2 luni de la aplicare. In cazul in care raspunsul (afirmativ sau negativ) al Consulatului Australiei nu este primit pana cu 60 de zile inainte de data de plecare, agentia isi rezerva dreptul de a anula (fara penalizari) inscrierea turistului.
 • Pentru Noua Zeelanda nu este necesara viza turistica obtinuta in prealabil.

IMPORTANT:

 • Consulatul Australiei isi rezerva dreptul de a solicita transmiterea pe cale electronica a altor documente (traduse in limba engleza) cum ar fi: fotografie in format electronic, bilantul firmei (pentru persoanele juridice), asigurare medicala, acte de proprietate (casa, masina), talon de pensie sau adeverinta de salariu in care sa se precizeze datele de identificare, numarul contractului de munca, data la care a fost eliberat, camera de munca la care a fost inregistrat si salariul net etc.
 • Pentru persoanele peste 70 de ani, Consulatul Australiei poate solicita un control medical la un cabinet autorizat de acesta (exista 2 cabinete autorizate in Bucuresti). Tarif informativ (se va achita in lei la cabinetul medical): 70 EURO.

OBSERVATII:

 • In cazul neobtinerii vizei se retin penalizarile de retragere mentionate mai sus.
 • Agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu.
 • Agentia isi rezerva dreptul de a modifica suma aferenta taxelor de aeroport in situatia in care acestea sunt impuse de terti (companiile aeriene, autoritati locale) inainte de emiterea biletelor de grup.
 • Programul poate fi modificat de conducatorul roman de grup roman in functie de anumite situatii obiective, fara a se aduce atingere calitatii serviciilor.
 • Agentia nu poate fi facuta raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor, acestea fiind exclusiv responsabilitatea companiei aeriene.
 • Clasificarea pe stele a unitatilor de cazare din program este cea atribuita in mod oficial de Autoritatile Turismului din Australia si Noua Zeelanda, conform cu standardele locale.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de insotitorul de grup.
 • Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare.
 • Asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
 • Oferta a fost  calculata pe baza paritatii EURO/USD, EURO/ AUD, EURO/NZD valabile in luna februarie 2016; in situatia modificarii cu mai mult de 3% a acestei paritati, agentia isi rezerva dreptul de a modifica tariful.
 • Va sugeram incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie; poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand in unele cazuri concrete efectul penalizarilor aplicate.

Prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.