canada-2017-slide-05
canada-2017-slide-01
canada-2017-slide-02
canada-2017-slide-04
canada-2017-slide-03
canada-2017-slide-06
CANADA - de la Est la Vest

★★★★★ PROGRAM ÎNCHEIAT ★★★★★

Montreal – Quebec – Ottawa – Toronto – Calgary – Vancouver – Victoria
sau: Quebec, Ontario, Alberta, Columbia Britanică

PROGRAM EXCURSIE. VARIANTA CONTRACTUALĂ

28 iunie – 12 Iulie 2017

 

Aceasta calatorie nu va fi doar implinirea unui „urias obiectiv” de care multi dintre noi vom fi mandri, ci o experienta care va combina frumusetea peisajelor nemarginite si salbatice cu istoricul oraselor cu aroma europeana si tumultul caracteristic metropolelor nord americane.

Deschidem balul cu Quebec-ul, zona cu cea mai vasta diversitate culturala si lingvistica din intreaga America de Nord, impregnata totusi de caracterul francez, provincie unde pana in 1984 margarina era total interzisa. Vom dansa prin Montreal - unul din cele mai mari si totodata cele mai frumoase orase ale lumii, Quebec City – cu al sau impresionant patrimoniu arhitectural istoric, Les Trois Rivieres – regiunea implicata in extragerea siropului de artar si impregnata de obiceiuri stravechi.

Vom pasi si in statul canadian cunsoscut pentru „gazduirea” capitalei federale Ottawa, a vibrantului oras centru de afeceri Toronto, a celebrei cascade Niagara dar si a celei mai mici inchisori din lume (24,3 metri patrati), si anume Ontario.

Crestem intensitatea ritmului si ne vom invarti ametitor printre minunatiile naturale ale Albertei. Asezate in Muntii Stancosi, parcurile nationale albertine contin cateva dintre cele mai spectaculoase peisaje din America de Nord. Paduri, rauri, lacuri, ghetari si culmi maiestuase se constituie intr-o incantare pentru privitor, fiind totodata si casa buna pentru viata salbatica.

Am pastrat ce e mai bun pentru final: British Columbia, intinsa intre munte si ocean, intr-o clima blanda, calmand simturile si indemnandu-le la visare. Un adevarat paradis natural, provincia lasa loc dezvoltarii unuia dintre cele mai frumoase orase americane, Vancouver, fief al tinerilor sositi spre propasire din toate colturile lumii, vibrant, novativ si in acelasi timp respectuos cu istoria sa. Ca un vals bine interpretat.

Sa lasam muzica sa cante si haideti sa descoperim impreuna misterele unora dintre cele mai fascinante locuri de pe glob.

Ziua 1: BUCURESTI – MONTREAL - QUEBEC (28 iunie 2017)

Intalnire cu reprezentantul DEDAL TUR la aeroportul Henri Coanda (Otopeni) pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Montreal. Propus zbor Air France cu escala la Paris, 28 iunie, decolare la ora 07:10, aterizare in aceeasi zi la 13:20 ora locala.

Intalnire cu reprezentantii locali si „Bun Venit” in Canada. Intalnire cu cosmopolita si totusi traditionalista provincie Quebec. Cunoscuta ca „provincia frumoasa”, de multe ori castigandu-si recunoasterea si ca Europa Americii de Nord, Quebec-ul ne incanta cu cateva dintre ale sale 750.000 de lacuri si 130.000 de izvoare care ocupa 10% din suprafata sa totala si formeaza 3% din resursele de apa dulce din intreaga lume, cu paduri vaste si dealuri nenumarate.

Intrare in Quebec City, patrimoniu mondial UNESCO, cel mai „medieval” oras „european” al nordului Americilor. Mic tur de acomodare. Preluarea camerelor si seara libera.

Cazare pentru 2 nopti la hotel 4* (propus Palace Royal Hotel https://www.hotelsjaro.com/palace-royal/).

Ziua 2: QUEBEC

Mic dejun american. Tur de oras Quebec cu ghid local (aprox. 2H30). Plimbare in urbea care pastreaza atmosfera unui orasel francez cu cladiri ce dateaza din secolele 18 si 19, cu stradute inguste, construite in interiorul unei adevarate fortificatii. Pe parcursul turului vom descoperi mostenirea lasata de colonistii francezi: Piata Armelor, Terasa Dufferin, Dealurile lui Abraham, Citadela, Palatul Parlamentului, Castelul Frontenac, Piata Royale, Strada Petit-Champlain, Biserica Lady of the Victory, Piata Paris.

Timp liber pentru destindere si pranz in zona centrala a Quebecului.

Dupa amiaza deplasare catre Wendake pentru o interesanta descindere in istoria veche a Canadei. Huron Village, un sat traditional indigen, a fost reconstituit spre o mai buna prezentare a istoriei „primelor natiuni”. Cina tipica in cadrul sitului.

Cazare la acelasi hotel in Quebec City (propus Palace Royal Hotel).

Ziua 3: QUEBEC - MONTREAL

Mic dejun american. Scurta perspectiva asupra naturii din imprejurimile orasului Quebec: Cascada Montmorency (dintre raurile Montmorency si Saint Laurent), insula Orleans (spatiul traditional agricol al provinciei). 

Deplasare catre Montreal. Pe traseu, traversarea padurilor de artar renumite pentru productia celebrului sirop. Ne vom opri in zona Trois Rivieres pentru o pura experienta canadiana – vizita la o traditionala “Sugar Shack” - legata de de fabricarea siropului de artar si a produselor derivate. Ne vom delecta si cu un pranz (inclus), cu produse traditionale canadiene si deserturi ce au la baza siropul de artar.

Sosire in Montreal, al doilea cel mai mare oras francofon din lume, centru strategic pentru afaceri, economie, tehnologie, industrie aerospatiala, farmaceutica, educatie, design, cultura si film. Montrealul universitar a fost declarat destinatia numarul 1 pentru studentii din toata lumea, fiind cel mai popular oras Nord-American in materie de organizare a evenimentelor internationale, cu nu mai putin de patru Universitati renumite in lumea intreaga. Transfer la hotel cu mic tur de acomodare. Preluarea camerelor si seara libera.

Cazare hotel 4* pentru 2 nopti (propus Nouvel Hotel http://www.lenouvelhotel.com/ sau similar).

Ziua 4: MONTREAL

Mic dejun american. Oras stabilit initial in jurul Muntelui Royal, Montrealul se imparte astazi in nu mai putin de 19 cartiere gestionate individual in care traiesc peste 80 de comunitati etnice diferite. Tur de oras (aprox. 3h) insotiti de ghidul local: Orasul vechi si Piata Jaques-Cartier unde facem un scurt stop pentru a vedea Biserica Notre Dame (intrarea inclusa), Strada Denis si zonele rezidentiale exclusiviste, vizita exterioara la centrul artistic si cultural Place des Arts, Universitatea McGill, Muzeul de Arte, Catedrala Regina Maria, Palatul Bursei, Primaria, Raul Saint Lawrence, Stadionul Olimpic si Gradina Botanica. Priveliste panoramica de pe „Muntele Regal” si  cateva stopuri fotografie de la inaltime.

Pranz liber.

Dupa amiaza pentru descoperiri individuale. O calatorie in Montreal nu poate fi conceputa fara a vizita Orasul Subteran, care reuneste o retea de artere, malluri, restaurante si fantani, iluminate si incalzite artificial, construite special pentru a evita vremea naprasnica de pe timpul iernii. Seara libera.

Cazare la acelasi hotel. (propus Nouvel Hotel & Spa).

Ziua 5: MONTREAL - OTTAWA - KINGSTON

Mic dejun american. Plecare spre Ottawa, capitala Canadei, un oras al institutiilor oficiale federale, al muzeelor, al spectacolelor publice. Sosire in Ottawa si scurta perspectiva exterioara asupra cladirilor oficiale: Palatul Parlamentului, Strada Sparks, Rideau Hall – locul de resedinta si lucru al fiecarui guvernator general incepand din 1867, Casa Memoriala Laurier, Canalul Rideau. Vizita interior la Parlamentul Canadei cu ghid local. Daca restrictii administrative nu vor permite accesul, se va vizita Rideau Hall.

Optional, puteti face o descoperire interioara a Muzeului Canadian de Istorie, cunoscut in trecut sub titulatura de „Muzeul Civilizatiei”, care pastreaza dovezi existentiale mai vechi de 10.000 de ani de cultura, istorie si pre-istorie Canadiana. Cladirea este o capodopera arhitecturala – o descriere simbolica a unui tinut sculptat de vant, ape si ghetari la sfarsitul Epocii de Gheata, cand primii oameni au trecut din Continentul Asiatic in Canada.

Pranz liber.

Plecare spre Kingston, la confluenta Raului Saint Laurent si Lacului Ontario, oras provincial discret si cochet. Scurta plimbare pedestra in Kingston. Seara libera.

Cazare hotel 4* (propus Courtyard by Marriott http://www.marriott.com/hotels/travel/ygkcy-courtyard-kingston-highway-401-division-street/).

Ziua 6: KINGSTON - TORONTO

Mic dejun continental. Croaziera (aprox. 1H30) in zona „Thousand Islands”, pe raul Saint Lawrence, la granita intre Canada si Statele Unite.

Plecare spre Toronto loc in care arheologii afirma ca au trait oameni la scurt timp dupa sfarsitul Erei Glaciare. Comunitatea urbana dateaza din 1793, cand oficialii coloniilor britanice au fondat orasul York la frontiera Canadiana Nordica. In 1834 acesta devine orasul Toronto, iar prin evolutie si extindere, se transforma intr-unul dintre cele mai frumoase si multiculturale locuri urbane din lume.

Patrundem in inima orasului pentru un tur cu ghid local ce include Turnul CN, Masivul Stadion Skydome, Cartierul financiar si cel al modei, Strada Yonge, Yorkville, Forest Hill, Portul si Cheiul Reginei, Chinatown, Piata St. Lawrence, vechea si noua Primarie, Centrul Eaton, cladirea Parlamentului si Universitatea (intrarile nu sunt incluse). Admitere si vizita interioara in Turnul CN – 553 m.

Seara libera.

Cazare hotel 4* (Propus Holiday Inn Downtown http://www.ihg.com/holidayinn/hotels/us/en/toronto/). 

Ziua 7: TORONTO – CASCADA NIAGARA

Mic dejun american. Astazi vom face o excursie inedita, pentru a descoperi una dintre minunile lumii – Cascada Niagara. Acesta este numele dat celor trei cascade ce se insira pe granita internationala dintre Canada si Statele Unite ale Americii, mai exact cea dintre Provincia Ontario si Statul New York, si care impreuna formeaza capatul sudic al defileului Niagara. Doua dintre cascade se afla in partea americana, American Falls si Bridal Veil Falls cu un volum al apei de 567.811 litri/secunda, in timp ce cea de-a treia "Horseshoe" Falls cu o cadere de 2.271.247 litri/secunda, o inaltime de 51 de m si o latime de 792 de m, este situata in partea Canadiana. Anual, 12 milioane de turisti sunt atrasi de frumusetea maiestuoasa a acestei minuni a naturii. Pentru a completa  feeria de imagini oferita de intregul parc, va propunem un dus cu apele cascadei pe vasul Hornblower Niagara Cruise, o incomparabila aventura pana la baza peretelui de apa. Pranz liber.

Optional, tur elicopter deasupra cascadei, 10 min, aprox. 80 EURO).

Intoarcere la Toronto. Cazare la acelasi hotel (Propus Holiday Inn Downtown sau similar).

Ziua 8: TORONTO – CALGARY - BANFF

Mic dejun american. In functie de orarul de zbor transfer catre Aeroportul Toronto si calatorie aeriana catre Calgary, in statul Alberta, poarta de intrare catre Muntii Stancosi dinspre preeria canadiana. Regiunea este cunoscuta in intreaga lume pentru frumusetea si salbaticia parcurilor nationale. Calatorie catre Banff. Pranz liber.

Tur de acomodare si ascensiune cu telegondola pe Sulphur Mountain – in Parcul National Banff.

Cazare la hotel 4* pentru 2 nopti in Banff (propus Banff Inn http://www.banffinn.com/u/rooms.phtml)

Ziua 9: BANFF & YAHO (Parcul National)

Mic dejun continental de lux. Tur descoperire in Parcurile Nationale Banff si Yoho, cu calatorie pe una dintre cele mai frumoase sosele in lume. Plimbare pedestra catre Lower Falls si Johnson Canyon, in jurul Lacului Luise, si Lacului Moraine, stop la Spiral Tunnel si Lacul de Smarald etc. Ziua necesita momente de calatorie pedestra, cu minunate puncte de belvedere asupra peisajului si atractiilor naturale. Posibilitate imbaiere intr-o acumulare de apa termala si de ascesiune catre zona de ghetari.

Seara libera. Cazare la acelasi hotel. (propus Banff Inn)

Ziua 10: BANFF - JASPER (Parcul National)

Mic dejun continental de lux. Ruta cu autocarul pe Icefield Parkway, considerata una dintre cele mai frumoase sosele din lume, la poalele impresionantelor varfuri montane, cu multiple stopuri pe traseu.

Optional, urcare cu masina speciala de ascesiune catre si pe ghetarul Athabasca. Cost 46 EURO de persoana. Sosire in Jasper, la poalele Muntelui Robson (3954m). Seara libera.

Cazare la hotel 4* (propus Mount Robson Inn http://www.mountrobsoninn.com/).

Ziua 11: JASPER – KAMLOOPS

Mic dejun american. Dimineata acordata Canionului Maligne si a lacului cu acelasi nume. Drumetie prin canion si croaziera pe lac cu vaporasul.

Stop in Parcul National Mount Robson, al doilea cel mai vechi din tara (peste 100 de ani de la infiintare), dezvoltat in jurul celui mai inalt munte din Stancosii Canadieni (Robson, 3956 m). Invitatie in a invata despre flora si fauna acesti salbatice parti a continentului Nord American. Pranz liber.

Deplasare catre Kamloops, un mic orasel aflat la granita intre Alberta si Columbia Britanica.

Seara libera. Cazare la hotel 4* (propus Five 540 Forty http://hotel540.ca/).

Ziua 12: KAMLOOPS - VANCOUVER

Mic dejun american. Deplasare catre Vancouver, provincia Columbia Britanica.

Sosire in Vancouver, cea mai larga zona metropolitana din Vestul Canadei, pentru multi canadieni „Taramul Lotusului”, denumire data de clima temperata si de reputatia de destinatie relaxanta. Tur de prezentare: Portul Comercial, prin care trec anual peste 3000 de vase, arterele centrale cu magazine italienesti, englezesti sau frantuzesti marginite de zgarienori de birouri, zona barurilor si restaurantelor unde se intrepatrunde bucataria asiatica cu cea mexicana si californiana, Coal Harbour (fostul port de carbune) cu ale sale cladiri impresionante (Harbour Centre, Bay Shore Marina, Canada Place, Marine Buiding, Galeriile de Arta), Cartierul Chinezesc (printre cele mai vechi, fondat in 1858), Parcul Stanley, un paradis natural intins pe mai mult de 400 ha – situat in capatul peninsulei care inchide partea centrala si de sud a orasului si unde sunt gazduite celebrele sculpturi TOTEMAS, figuri stilizate purtatoare a spiritului religiilor bastinase. Seara in Cartierul Gassy, printre magazinele de suveniruri, in asteptarea orei fixe la ceasul pufaitor, simbol al cartierului. Seara libera.

Cazare hotel 4* (propus Coast Coal Harbor Hotel https://www.coasthotels.com/).

Ziua 13: VANCOUVER

Mic dejun american. Continuarea vizitelor descoperire in Vancouver. Vom trece astazi Lions Gate Bridge, un pod suspendat la 60 de m deasupra apei, cu aprox. 2 km lungime, care face conexiunea peste Golful Portului Vancouver catre nordul orasului. Momente de incantare si aventura in Capilano Parc, cu ale sale puncte de atractie in padurea cu exemplare imense de conifere: Podul Capilano, Treetops Adventure, platformele suspendate deasupta raului, la poalele Grouse Mountain, inaltimile care strajuiesc orasul dinpre nord. Revenire in zona centrala a orasului, si trecere in revista a Insulei Granville – o veche zona industriala transformata remarcabil in atractie turistica, punctul central fiind piata publica inconjurata de numerosi artisti care performeaza in aer liber. Tur panoramic in zona British Columbia University si Queen Elizabeth Park – frumos punct de belvedere dinspre sud.

Seara libera.

Cazare la acelasi hotel (propus Coast Coal Harbor Hotel https://www.coasthotels.com/).

Ziua 14: VANCOUVER – Zbor catre casa

Mic dejun american. Dimineata libera pentru a continua vizitele sau cumparaturile. Cei interesati de natura isi pot petrece timpul activ in Stanley Park, cu intrarea la cativa pasi de hotel.

Inconjurat de ocean din trei parti, cu a sa faimoasa alee care il inconjoara de-a lungul tarmului, Parcul Stanley este o adevărata inimă verde a oraşului Vancouver, spaţiu emblematic pentru pasiunea localnicilor pentru activităţi în aer liber. Aici este condensată frumuseţea naturală neşlefuită a zonei Pacific Northwest, este locul unde se intalneste pădurea densă cu oceanul. Prin parc, pe distanţe lungi, există cărări pavate, care înlesnesc plimbarea, jogging-ul, plimbatul cu rolele sau bicicletele. Vizitatorii sunt încurajaţi să aibă tot felul de activităţi sportive, fiind înconjuraţi de superbe grădini, stâlpi nativi totem la Punctul Brockton, plajele Oceanului Pacific şi Acvariul Vancouver.

Eliberarea camerelor. Transfer catre Aeroport. Zbor catre casa. Propus zbor KLM via Amsterdam, cu decolare la ora 15:15.

Sosire pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) in ...

Ziua 15: 12 iulie 2017, la ora locala 17:15

Sfarsitul pachetului de servicii.

 

Pret:

⦾ 2780 Euro / loc in camera tripla

⦾ 2980 Euro / loc in camera dubla

⦾ 3980 Euro / loc in camera single

 

Preturi valabile pentru un grup de min. 25 de participanti.

Servicii incluse:

 • Zboruri la dus Bucuresti - Montreal, Compania Air France, via Paris;
 • Zboruri la retur Vancouver - Bucuresti, Compania KLM, via Amsterdam;
 • Zbor intern Canada intre Toronto si Calgary
 • Cazare 13 nopti in hoteluri 4* in camera dubla, tripla sau single, in functie de alegere;
 • 10 mic dejunuri American (achitate suplimente de la mic dejunul continental, astfel incat sa cuprida, in general: cereale, ouă, bacon, cârnați, pâine toast, clătite, vafe, produse de patiserie, covrigi, suc de portocale, lapte și cafea) si 3 mic dejunuri continental;
 • Transferuri aeroporturi – hoteluri – aeroporturi la Montreal, Toronto, Calgary si Vancouver;
 • Transport cu autocar local, dotat cu aer conditionat, pe parcursul deplasarii (categoria „Modern Delux”);
 • Tururi de oras cu ghid local in: Quebec, Montreal, Toronto;
 • Tururi de oras cu insotitorul roman in : Ottawa, Kingston, Banff, Vancouver;
 • Biletele de acces la obiectivele mentionate si Parcurile Nationale specificate in program;
 • Vizita la Huron Village – satul indian din Quebec - cu cina inclusa.
 • Vizita la o ferma de prelucrare a siropului de artar cu pranz inclus;
 • Tur ghidat in Parlamentul de la Ottawa (sau Rideau Hall);
 • Croaziera de o ora din Rockport catre Thoousand Islands in Ontario;
 • Biletele pentru Turnul CN in Toronto;
 • Excursia la Cascada Niagara incluzand Croaziera Hornblower pana in dreptul caderii de apa;
 • Urcare cu telegondola in Sulphur Mountain in Alberta;
 • Tur de descoperire in parcurile nationale Banff, Yoho, Icefield, Mount Robson;
 • Croaziera cu vaporasul pe Lacul Maligne, in Stancosii Canadieni;
 • Intrarea in Stanley Park in Vancouver;
 • Admitere la Ansamblul Capilano si Podul Suspendat Capilano in Vancouver;
 • Insotitor roman de grup pe toata durata excursiei.

Servicii neincluse:

 • (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului);

  (se pot modifica pana la data emiterii biletelor in functie de evolutia pretului petrolului);

 • Taxa de viza + taxa procesare documente de catre agentie (daca va fi cazul): 90 Euro/persoana);
 • Asigurarea medicala de calatorie;
 • Asigurarea storno (se emite in aceeasi zi cu contractul);
 • Bacsisurile pentru ghizi si soferi (se achita din tara sau la fata locului insotitorului de grup) – 60 EURO de persoana;
 • Porterii de bagaje la hoteluri, necomandati si neinclusi in tarif;
 • Bauturile la masa;
 • Alte excursii (optionale);
 • Alte servicii decat cele mentionate in program
 • Taxele de aeroport & combustibil aferente zborului intern Canada: 80 Euro/persoana;
 • Taxele de aeroport & combustibil aferente zborurilor internationale: 495 Euro/persoana;

Pachet optional 9 mese principale (se comanda din Romania): 260 EURO de persoana

 • Ziua 1, cina in Quebec-ul vechi, ce meniu la alegere Filet Mignon, Rata sau Somon;
 • Ziua 3, cina in Montreal cu specialitate locala de carne afumata;
 • Ziua 5, cina la Swiss Chales in Kingston
 • Ziua 7, pranz la un restaurant panoramic cu vedere la Cascada Niagara
 • Ziua 8, cina Wild Bill in Banff
 • Ziua 9, cina Steak House in Banff
 • Ziua 10, cina in Jasper
 • Ziua 11, cina in Kamloops, On the Rock Pub
 • Ziua 12, cina in Vancouver (Top Vancouver restaurant panoramic)

Acte necesare pentru obtinerea vizei de CANADA (conditiile sunt in schimbare; se asteapta o relaxare a acestora):

 • pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei (exclus pasaport temporar)
 • 2 fotografii color 35 mm latime x 45 mm inaltime, pe fond alb
 • adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei, salariului si perioada concediului sau talon de pensie
 • copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc)
 • in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil
 • extras de cont personal
 • copie carte de identitate
 • original si copie certificat casatorie, nastere, nastere ale copiilor, deces (dupa caz)
 • copiii sub 18 ani care calatoresc singuri sau doar cu unul dintre parinti, vor prezenta dovada acordulului parental
  al ambilor parinti sau al celui care nu-i insoteste (dupa caz), obtinut la notariat; daca adultul insotitor nu este unul dintre
  parinti, acesta trebuie sa aiba asupra sa si cazier judiciar
 • FORMULAR IMM5257, IMM5645 (Family Information) si IMM5476 (Use of a Representative) se vor completa
  electronic de fiecare aplicant la viza
 • Taxa de viza (non rambursabila) – 70 Euro echivalentul in lei se plateste la orice sucursala Banca Transilvania
 • Taxa asistenta si procesare viza: 20 Euro (se achita in agentie la inscriere)
 • Ambasada poate solicita in urma examinarii dosarelor prezenta personala in vederea sustinerii unui interviu
 • Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in conditiile contractuale speciale aferente zilei in care se sustine interviul.

CAZARE SI PROGRAMUL EXCURSIEI

 • Clasificarea hotelurilor din program este in conformitate cu standardele existente in tara respectiva si poate sa nu coincida cu normele de clasificare din Romania.
 • Hotelurile nominalizate in program pot suferi modificari pana la data plecarii, in functie de conditiile specifice care pot aparea intre momentul publicarii programului si data plecarii. Daca aceste schimbari sunt impuse de furnizorul local, intotdeauna se vor oferi hoteluri similare ca locatie/confort.
 • Distributia camerelor la hoteluri se face de catre receptiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolva de catre turist direct la receptie, asistat de reprezentantul agentiei. Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif, etc.); in momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
 • Situatia de partaj in camera dubla este atunci cand o persoana doreste sa participe la o excursie singura, dar nu in camera single, ci cu alta persoana, necunoscuta, de acelasi sex, intr-o camera dubla pentru doua persoane. In aceasta situatie persoana in cauza solicita Tour Operatorului o rezervare partaj in camera dubla, sub rezerva ca Tour Operatorul va gasi, in timp util, a doua persoana dispusa sa participe la excursie partaj in camera dubla. Daca nu se va gasi a doua persoana, prima persoana se poate retrage, sau va achita suplimentul de camera single pentru a putea participa la excursie. Tour Operatorul nu este raspunzator de achitarea suplimentului de camera single.
 • Insotitorul de grup poate efectua modificari programului (schimbari de ore, modificarea ordinii desfasurarii acestuia), fara a afecta insa structura serviciilor, efectuandu-l astfel in totalitate.

INFORMATII UTILE REFERITOARE LA ZBORUL CU AVIONUL:

 • Compania/companiile aeriene care opereaza zborurile din pachetul de servicii pot aduce diferite modificari zborurilor contractate, in functie de conditiile obiective din perioada de operare, pana la momentul plecarii pentru zborul/zborurile de dus sau dupa momentul plecarii pentru zborul/zborurile de intors. Agentia organizatoare va informa pasagerii directi respectiv agentiile revanzatoare asupra eventualelor modificari survenite independent de vointa sa si nu va fi raspunzatoare de eventualele inconveniente aparute.
 • Alocarea locurilor in avion se face de catre ghiseul de check-in din aeroport in functie de ordinea sosirii pasagerilor.
 • Dupa aterizarea pe aeroportul de destinatie, pasagerii se vor prezenta mai intai la ghiseul Control pasapoarte, dupa care isi vor recupera bagajele din locul special amenajat. Daca atunci cand ajungeti la destinatie observati ca aveti probleme in gasirea bagajului depus la biroul de check-in la imbarcare, va rugam nu parasiti aeroportul, ci depuneti o sesizare la biroul de reclamatii existent la terminal.

 

Va dorim o experienta canadiana deosebita!