There isn't any images, Please upload via modules management in admin section
Ecuador și Brazilia

Ecuador, Galapagos, Brazilia incluzând și Carnavalul

ECUADOR – BRAZILIA, incluzand Galapagos si Carnavalul
Quito – Galapagos – Guayaquil – Sao Paolo – Manaus – Rio de Janeiro - Buzios

19 zile: 24 februarie – 14 martie 2019

 

Ziua 1: 24 februarie 2019 - Bucuresti – Amsterdam - Quito

Zbor KLM cu plecare la ora 06.00 din Otopeni, sosire Amsterdam la 08.05. Zbor din Amsterdam la 10.15 si aterizare in Quito, capitala Ecuadorului, la ora locala 16.15. Intalnire cu reprezentantii locali si transfer catre zona centrala a capitalei Ecuadorului, aflata la inaltimea de 2850 m deasupra marii. Instalare la hotel pentru 3 nopti. Cina. Propus Dann Carlton Hotel. www.hotelesdann.com/dann-carlton-quito

Ecuador si Brazilia - program Dedal TurProgram Dedal Tur - Ecuador si BraziliaProgram Dedal Tur - Ecuador si Brazilia

Ziua 2: 25 februarie 2019 - Quito

Mic dejun. Tur de oras al capitalei ecuadoriene si a principalelor sale atractii turistice: Piata Independentei, Plaza de Armas (cu Biserica Sfantul Francisc care gazduieste muzeul de arta iezuita si muzeul de arta indigena), Manastirea Santo Domingo, cu plafoanele acoperite cu fresce poleite in foita de aur.
Pranz.
Calatoria va continua la Muzeul Intinan ce pastreaza intacta puternica amprenta pe care soarele, ca principala divinitate, o avea asupra ritualurilor traditionale. Aici vom avea ocazia inedita de a sta cu un picior in emisfera sudica si cu celalalt in jumatatea nordica a globului pamantesc si vom asista la o serie de experimente unice. Invitatie de a fotografia Monumentul Ecuatorului din Ciudad del Mitad del Mundo (Orasul de la Mijlocul Lumii).
Retur la hotel.

Ziua 3: 26 februarie 2019 - Quito - Otavalo

Mic dejun. Vizita in orasul Otavalo, a carui principala atractie este piata incarcata de o varietate de fructe, legume, cereale, poncho-uri, bijuterii, palarii, obiecte artizanale si costume traditionale. Vom putea achizitiona suveniruri si asculta melodii traditionale cu puternica influenta incasa, formatiile muzicale locale fiind foarte apreciate pe plan international. Vizita la centrele mestesugaresti Cotocachi, renumit pentru tesaturi si articole din piele si Peguche, celebru pentru tesaturile ale caror culori vii sunt obtinute de localnici numai din ingrediente naturale dupa metode vechi de sute de ani. Pranz.
Vizita la Laguna Craterului Cuicocha, unul dintre cele mai spectaculoase lacuri din Muntii Ecuadorului. Aceasta zona ofera privelisti uimitoare ale orasului Otavalo si ale regiunii muntoase. In centrul lagunei se afla doua cupole de lava populate cu fauna salbatica si vegetatie, facand parte din Reservatia Ecologica Cotacachi - Cayapas, care se intinde de la vulcanul Cotacachi la zonele joase tropicale de pe Rio Cayapas in Esmeraldas. Retur la hotel.

Ecuador si Brazilia - program Dedal TurProgram Dedal Tur - Ecuador si BraziliaProgram Dedal Tur - Ecuador si Brazilia

Ziua 4: 27 februarie 2019 - Quito - Galapagos

Dupa micul dejun transfer la Aeroportul din Quito si zbor catre Galapagos, insule declarate Patrimoniu Universal. Orar propus: 10:40 – 11.50. Primire de reprezentantii locali. Prim contact cu insula Baltra si deplasare catre debarcader pentru a ne imbarca pe vasul catre Insula Santa Cruz. Pranz. Transfer terestru apoi cu o oprire in munții Santa Cruz, casa testoasele gigant catre hotelul de sejur. Propus Isla Sol Hotel. Cina. www.galapagos-hotels.com/isla-sol

Zilele 5 si 6: 28 februarie / 1 martie 2019 - Galapagos

Pachet de excursii de doua zile pe parcursul carora sunt incluse o serie de activitati si vizite pe insule. Nota: pachetul de excursii si activitati incluse variaza in functie de conditiile meteorologice.
Se vor putea explora:

 • Insula North Seymour situata la nord de insula Baltra, insula in care se gasesc coloniile de reproducere ale fregatelor si ale corbilor de mare cu picior albastru. Plaja din Bachas invita la relaxare, snorkeling si urmarire a traseelor testoaselor de mare;
 • Insula Plaza si zona sa de snorkeling de la Punta Carrion (pesti colorati si broaste testoase marine);
 • Insula Santa Fe, cel mai bun loc pentru a gasi cele mai mari iguane (Conolophus Pallidus). La plaja Santa Fe se poate observa o colonie de lei de mare, iar in golf sunt adesea rechini albi si testoase marine.
 • Insula Bartolomew este un pic mai departe decat celelalte insule, astfel ca turul va incepe dimineata devreme.

Prima oprire este Golful Sullivan, unde se pot face scufundari sau pur si simplu bai de mare si soare. De pe cel mai inalt punct al insulei (114 m), se deschide o priveliste spectaculoasa asupra lavei in diferite culori, numerosilor vulcani precum si celebrulul Pinnacle Rock.
Regim mese - Mic dejun, Pranz, Cina

Ecuador si Brazilia - program Dedal TurProgram Dedal Tur - Ecuador si BraziliaProgram Dedal Tur - Ecuador si Brazilia

Ziua 7: 2 martie 2019 - Galapagos – Guayaquil

Dupa micul dejun zbor intre Galapagos si Guayaquil: 13.30 – 16.20. Intalnire cu reprezentantii locali si transfer catre zona centrala. Tur de descoperire a orasului de peste 2 milioane de locuitori care combina, pe malul raului Guayas, arhitectura moderna cu cea coloniala. Trecerea in revista a mai multor obiective: Parcul Iguana, unde se afla monumentul Maresalului Sucre, Catedrala din Guayaquil, Cerro Santa Ana cartier marcat de atmosfera coloniala (cu o impresionanta priveliste asupra intregului centru urban). Cina. Instalare la hotel pentru 2 nopti. Propus Oro Verde Hotel. www.oroverdeguayaquil.com

Ziua 8: 3 martie 2019 - Guayaquil

Dupa micul dejun vizita la Ferma La Danesa cu pranz si activitati incluse. Ferma, veche de peste 100 de ani, este specializata in mai multe produse locale: cacao, ciocolata, lactate, dar are si plantatie de lemn de teck si zone de plimbare cu caii, bicicletele si barcile. https://www.haciendaladanesa.com/
Revenire in Guayaquil. Seara in Olmedo (zona comerciala a orasului, scutita de taxe) si pe Faleza Malecon, o promenada spectaculoasa cu magazine, restaurante si hoteluri. Seara libera.

Ziua 9: 4 martie 2019 Guayaquil – Sao Paolo

Mic dejun. Transfer la aeroport si zbor catre cel mai mare oras al Braziliei: Sao Paolo. Plecare la 10.55, aterizare la 23.10 (calatorie de 10 ore, inclusiv stopul de 2 ore in Bogota). Instalare la hotel pentru 2 nopti; Blue Tree Paulista Hotel or similar.
www.bluetree.com.br

Ziua 10: 5 martie 2019 - Sao Paolo

Mic dejun. Tur in orasul cu cea mai mare economie din America de Sud, admirand îmbinarea armonioasă dintre vechi și nou, clădirile ultramoderne sizgârie-norii completetand perfect clădirile seculare. Vom trece in revista atat locurile istorice ale inceputurilor urbei (Catedrala, Teatrul Municipal, Hotelul Unic) ) cat si cartierele majore ale orasului: Liberdade, Bulevardul Paulista, Jardin, Murumbi – fiecare cu specificul propriu. Pranz barbeque in timpul vizitei. Seara libera. Noapte la acelasi hotel.

Ziua 11: 6 martie 2019 Sao Paolo – Manaus

Dupa micul dejun transfer la aeroport si zbor catre Manaus, in mijlocul bazinului Amazonian. Orar propus: 11:25 – 14.20 (zbor de aproape 4 ore). Pachet Amazon Ecoparc cu toate mesele incluse (incepand cu cina din prima zi) si 2 nopti de cazare la www.amazonecopark.com.br

Ziua 12: 7 martie 2019 - Amazon (Manaus)

Toate mesele incluse si excursii locale de la complexul de cazare. Cazare la www.amazonecopark.com.br

Ziua 13: 8 martie 2019 - Manaus – Rio de Janeiro

Mic dejun. Zbor catre Rio de Janeiro, orar: 15.25 – 20.25. Instalare pentru 3 nopti la Hotel in Rio, Windsor Excelsior Hotel. www.windsorhoteis.com.br

Ziua 14: 9 martie 2019 - Rio de Janeiro

Tur de oras. Vom ajunge in apropiere de Urca, la intrarea in Golful Guanabara, unde se afla unul din cele mai mari simboluri ale orasului: “Capatana de zahar”. Acesta se va vizita cu funicularul, pe doua nivele. Primul nivel va fi pe Dealul Urca, la 215 m inaltime, de unde vom putea admira o panorama minunata spre Golful Guanabara si insulitele sale, Podul Rio-Niterói si Dealul Corcovado. Al doilea nivel va fi chiar in varf, la 395 m inaltime, de unde o panorama splendida se asterne la picioarele noastre spre Plaja Copacabana, Fortareata Cruz si o parte din Plaja Niteroi. Deasupta golfului cu numeroase ambarcatiuni se inalta mareata statuie a lui Hristos Mantuitorul. Pranz.
Seara transfer catre Sambodrom pentru a participa la activitatile si parada festivalului de la Rio – Scolile Castigatoare. Transferurile catre si de la Carnaval incluse; Rezervate locuri in banci, sectorul 9; Biletele propriuzise de acces tribuna neincluse (se vor scoate la vanzare in septembrie; aprox. 100 USD). Parada va dura pana tarziu dupa miezul noptii. Retur catre hotelul de sejur.

Ziua 15: 10 martie 2019 - Rio de Janeiro

Mic dejun. Relaxare in cadrul hotelului sau pe plaja Copacabana. Dupa amiaza tur panoramic de oras de jumate de zi in cadrul caruia se vor vizita: Golful Guanabara, Parcul Flamengo, Biserica Candelaria, Catedrala San Sebastian, Arcul Lapa, Teatrul Municipal, Biblioteca Nationala, Muzeul de Arta. Seara libera. Noapte la acelasi hotel.

Ziua 16: 11 martie 2019 - Rio de Janeiro - Buzios

Mic dejun. Calatorie (aprox. 3 ore) catre Buzios, zona de resorturi in peisaj tropical. Noapte la Hotel in Buzio. Propus Perola Buzios. www.perolahotels.com

Ziua 17: 12 martie 2019 Buzios

Mic dejun. Zi de relaxare in atmosfera tropicala a resortului.

Zilele 18 / 19: 13 - 14 martie 2019 -  Rio de Janeiro – Amsterdam - Bucuresti

Mic dejun. Prima parte a zilei de relaxare. Transfer catre aeroportul RIO si zbor catre Europa (decolare la ora 21.00), via Amsterdam, compania KLM. Aterizare la Bucuresti pe 14 martie seara tarziu.

PREȚ:

⦾ 5570 EURO de persoana loc in camere duble sau triple (supliment single 1040 EURO)

(Pret format prin combinarea preturilor partenerilor in EURO (2260 EUR) si USD (3855 USD; 1EUR = 1.165 USD). Suplimentul
single este calculat din 1215 USD. Daca raportul acestor valute se va schimba pana in momentul platii serviciilor din partea
dumneavoastra, pretul se recalculeaza.)

Tariful include:

 • - transport intercontinental cu avionul pe rutele Bucureşti – Quito şi Rio de Janeiro – Bucureşti;
 • - transport “intern” cu avionul pe rutele explicate in program si intre Ecuador si Brazilia (4 zboruri directe si un zbor cu conexiune);
 • - taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru toate zborurile;
 • - transport intern pe toată durata circuitului cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti;
 • - 17 nopţi cazare în hoteluri conform programului (sau de calitate similara celor prezentate) (4*);
 • - mic dejun, pranz si cina conform precizarilor din program (min. 17 mic dejunuri, 8 pranzuri si 6 cine);
 • - taxe de intrare la obiectivele menţionate în program si activitatile prezentate;
 • - ghizi locali;
 • - conducător român de grup;

Servicii neincluse:

 • - taxe nespecificate, daca apar;
 • - bacşişuri: 80 eur/pers pentru ghizi, soferi, barcagii (neinclusi bagajistii) (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosirea in Ecuador); bacşişurile nu se referă şi la excursiile/actiunile opţionale personale;
 • - biletele pe sambodrom(a fi achizitionate la momentul comercializarii acestora de catre agentie);

Descoperire reusita!